Дългоочакваният проект на Цветелина Янева направи своята премиера в канала на

...
Дългоочакваният проект на Цветелина Янева направи своята премиера в канала на
Коментари Харесай

Цветелина Янева впечатли меломаните с Черните очи ВИДЕО

Дългоочакваният план на Цветелина Янева направи своята премиера в канала на певицата в YouTube.

За малко време песента, която носи заглавието " Черните очи ", обра овациите на почитателите, които останаха повече от удовлетворени и обявиха, че чакането си е заслужавало. 

" С огромно неспокойствие ви представям " Черните очи ", план на който посветихме с екипа ми няколко месеца работа с доста обич. Благодаря на всички забъркани и на вас за търпението! Надявам се чакането да си е коствало! ", по този начин Цветелина Янева показа новата си ария в обществените мрежи. 

А отзивите на феновете й не закъсняха: 

" Брутален план! Прекрасна Цветелина! Адмирации, поздравления! Продължавай единствено напред! " ;

" Чакането си струваше! Видеоклип на извънредно високо равнище, неповторими визии съчетани с красивия глас на Цвети и намесата на музикалните специалисти - Ганев, Оцко и JJ… просто невероятна работа, отлично! " ;

" Не просто ария, а история и обръщение – „ Черните очи “, обичаните ми. Всеки има нещо, което го прави благополучен, моята усмивка може да бъде забелязана, когато виждам и слушам теб, Цвети. След поредицата от шлагери пристигна времето и на най-новия шлагер. Благодарен съм за това, че виждам и слушам, с цел да мога да се насладя на надарените хора като теб. "

Музиката на " Черните очи " е дело на Оцко и Георги Симеонов JJ, текстът е написан от креативния тандем Анастасия Мавродиева и Росен Димитров, а аранжиментът е на Даниел Ганев. 

По впечатляващото видео, което е в жанр холивудски филм, са работили - изобретателният шеф Добромир Киряков и сценаристът Ники Нанков. Режисьор на лентата, в която особено присъединяване взима артистът Филип Буков, е Виктор Антонов - Rikk.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР